Kolmen henkilön sormet osoittavat tietokoneen ruutua.

Mitä on verkkonuorisotyö ja miten voin tehdä sitä?

Sijainti YouTube ja Facebook

Online-tapahtuma

6.4.2021 / Mimmi Mäkinen-Kokkonen & Juho Niemelä

Verken kolmiosaisessa koulutussarjassa teemana on verkkonuorisotyö. Sarjan tavoitteena on vahvistaa nuorisotyöntekijöiden ammatillista digiosaamista verkkonuorisotyöstä. Tarkoituksena on kasvattaa tietoa ja osaamista kerta kerralta eli kerrat etenevät helpommasta vaikeampaan. Luennot ovat kaikille avoimia taidoista riippumatta.

Jokaisessa osassa on mukana asiantuntijavieras ja katsojat pääsevät esittämään kysymyksiä sekä ajatuksia aiheeseen liittyen. 

8.4. klo 13 Mitä on verkkonuorisotyö ja miten voin sitä tehdä?

Ensimmäisessä osassa tutustutaan verkkonuorisotyön perusteisiin. Käymme läpi miten se liittyy digitaaliseen nuorisotyöhön sekä luomme katsauksen menneiden vuosien ajalta nykyiseen poikkeavan ajan verkkonuorisotyön tapoihin. Pohdimme, miten olemassa olevat sosiaalisen median ympäristöt muokkaavat nuorisotyön tapoja ja millainen olisi nuorisotyön lähtökohdista rakennettu somealusta. Lisäksi pysähdymme siihen miten viestinnästä tuleekin tarvittaessa verkkonuorisotyötä. Asiantuntijavieraana on Juho Niemelä Suomen ev.lut. kirkosta.

Verkkoluento striimataan torstaina 8.4. klo 13 livenä Verken kanaville YouTubessa ja Facebookissa. Luennon aikana voit esittää kysymyksiä ja ajatuksia aiheesta. Vastaamme katsojien esittämiin kysymyksiin ja nostoihin luennon aikana.

Verke LIVE -luennot Verken YouTubessa