Huomisen tekijät – Maria Ritola ja teknologiakasvatuksen merkitys

Sijainti YouTube ja Facebook

Online-tapahtuma

5.5.2021 / Maria Ritola

Huomisen tekijät on videosarja, jossa pääsemme tutustumaan kolmen teknologian parissa työskentelevän ihmisen näkökantoihin ja ajatuksiin ympäröivästä maailmastamme. Sarjassa käsitellään muun muassa mitä hakkeri ajattelee, minkälaista voi tulevaisuuden hyvinvointi olla ja kuinka teknologian ymmärtäminen on entistä tärkeämpää.

5.5. Maria Ritola

Maria Ritola on suomalainen yrittäjä ja palkittu teknologiavaikuttaja. Maria näkee teknologian ratkaisuna ja työkaluna jopa maailman suurimpiin ongelmiin. Jaksossa Maria avaa teknologiakasvatuksen tärkeyttä ja käsittelee innostamista ja teknologian liittämistä omiin innostuksen kohteisiin. Puheenvuoron jälkeen pääsemme lisäksi kuulemaan Marian näkemyksiä tulevaisuuden tarpeista, asenteista sekä teknologian merkityksestä nuorison kannalta.

Maria Ritolan tulevaisuuskoulu Singularity Universityssa perustamansa Iris.ai-yritys auttaa tutkijoita hyödyntämään tieteellistä tietoa entistä monipuolisemmin. Maria on mukana Eisenhower Fellow -yhteisössä ja toimii myös Sylva ry:n hallituksessa.

 

Katso Huomisen tekijät -video YouTubesta