Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Marja Moisala

  YTM, Marja Moisala työskentelee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa projektitutkijana. Hän on tarkastellut aiemmissa tutkimuksissaan verkkonuorisotyötä kehittävän arvioinnin menetelmin sekä selvittänyt digitaalisen kohtaamisen mahdollisuuksia erityisesti etsivän nuorisotyö, työpajatoiminnan ja Ohjaamojen saavutettavuuden näkökulmasta.

  Tutustu kirjoittajaan
  Marja
 • Milla Porkka ja Miina Morko

  Miina Morko

  Miinan työjuuret ovat vahvasti nuorisotyössä ja nuorten tieto- ja neuvontatyössä, mutta tällä hetkellä hän toimii kehittämisasiantuntijana Savon koulutuskuntayhtymässä keskittyen erityisesti tekoälyn ja chatbottien hyödyntämiseen eri toimintaprosesseissa. Lähtökohtana työssä on käyttäjien kuuleminen ja osallisuus kehittämisprosessissa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Miina
 • Mimmi Mäkinen-Kokkonen

  Mimmi Mäkinen-Kokkonen

  Työskentelen Verkessä koulutustoiminnan parissa. Pidän suuresti kissoista, musiikista (erityisesti doom- ja industrialmetalli), Muumeista, keijuista sekä tottakai 80-luvun My little poneista.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mimmi
 • Essi Nopanen

  Essi Nopanen

  Kirjoittaja on juuri valmistunut sosionomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Häntä kiinnostaa digitaalisten pelien käyttö sosiaalialalla ja hän haaveilee pääsevänsä kehittämään pelien käyttöä eteenpäin tulevassa työssään. Essi harrastaa vapaa-ajalla pelaamista, tapahtumien järjestämistä sekä piirtämistä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Essi
 • Elina Noppari

  Kirjoittaja on tutkija Journalismin, median ja viestinnän tutkimuskeskuksessa (COMET) Tampereen yliopistossa. Hän tutkii mm. lasten ja nuorten mediaympäristön muuttumista.

  Tutustu kirjoittajaan
  Elina
 • Kuva henkilöstä Susi Nousiainen

  Susi Nousiainen

  Susi Nousiainen on opettaja ja tutkija, joka työskenteli Non-toxic -hankkeessa kouluttajana syksyllä 2021. Hän tekee Lapin yliopistossa väitöskirjaa Suomen pelialan inklusiivisuuden kehittämisestä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Susi
 • Laura Oksanen

  Laura Oksanen

  Työskentelen Itä-Suomen AVI:ssa nuorisotoimen ylitarkastajana. Digitaalinen nuorisotyö sekä siihen liittyvät ilmiöt ovat aina olleet lähellä sydäntä. Lisäksi sydäntä lähellä ovat livemusiikki, auringonkukat sekä ihmisten innostaminen ja rohkaiseminen osaamisen kehittämisessä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Laura
 • Sara Peltola

  Sara Peltola

  Sara Peltola on musiikkienergialla toimiva ohjausalan monitoiminainen, joka työskentelee tällä hetkellä verkko-ohjaajana Otavan opistossa ja on Ohjausosuuskunta Otteen perustajajäsen. Peltola esitteli graduaan nuorisoalan ammattilaisille keväällä 2015.

  Tutustu kirjoittajaan
  Sara