Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Erika Maksniemi

  Erika Maksniemi

  Erika Maksniemi (FT) on tutkijatohtori Helsingin yliopiston kasvatuspsykologian tutkimusyksiköstä. Hän on kiinnostunut nuorten mielen hyvinvoinnista ja digitaalisen median erilaisista psykologisista ja sosiaalisista ulottuvuuksista. Erikan tavoittaa tutkijana parhaiten LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/erika-maksniemi/

  Tutustu kirjoittajaan
  Erika
 • Karla Malm

  Karla Malm

  Olen vapaa kirjoittaja ja nuorisotutkija (VTM). Työskentelin asiantuntijana Tulevaisuuden nuorisotyön tekijät, paikat ja ympäristöt -hankkeessa. Vapaa-ajalla uiskentelen luonnonvesissä sekä luen hyviä ja huonoja kirjoja.

  Tutustu kirjoittajaan
  Karla
 • Henna Marttila

  Henna Marttila

  Työskentelen digitaalisen nuorisotyön kehittämisen parissa Suomen Lapissa Kittilässä. Oma kiinnostus digitaalisuuteen ja erilaiseen värkkäilyyn on lähtenyt jo lapsesta lähtien. Aikuisiällä olen myös päässyt työskentelemään näiden äärellä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Henna
 • Matilda Maunula

  Matildan työnkuvaan kuuluu muun muassa Verken somekanavista ja verkkosivuista huolehtiminen. Vapaa-ajalla Matilda harrastaa ratsastusta ja rentoutuu hyvän kirjan parissa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Matilda
 • Mikko meriläinen

  Mikko Meriläinen

  Mikko Meriläinen on nuorten pelaamiseen perehtynyt tutkijatohtori Tampereen yliopistossa, jossa hän työskentelee osana pelikulttuurien tutkimuksen huippuyksikköä. Viisivuotiaana aloitettu peliharrastus jatkuu edelleen. Mikon löytää Blueskysta ja lisää tietoa ja julkaisuja hänen kotisivuiltaan.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mikko
 • Marko Mikkola

  Marko Mikkola

  Marko Mikkola on työskennellyt kyberturvan parissa yli 25 vuotta. Hän toimii työn ohella väitöskirjatutkijana (sosiaalipsykologia) ja kriminologian tuntiopettajana Tampereen yliopistolla. Vapaa-ajallaan Marko entisöi vanhoja huonekaluja ja viettää aikaansa ulkona.

  Tutustu kirjoittajaan
  Marko
 • Marja Moisala

  Marja Moisala

  Marja työskentelee Essin kanssa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa projektitutkijana Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskuksessa. Tavoitteena on kunnallisen nuorisotyön nopean tiedontuotannon vahvistaminen. Jos kiinnostuit havainnoista verkkonuorisotyöstä korona-aikana, ole yhteydessä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Marja
 • Marja Moisala

  YTM, Marja Moisala työskentelee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa projektitutkijana. Hän on tarkastellut aiemmissa tutkimuksissaan verkkonuorisotyötä kehittävän arvioinnin menetelmin sekä selvittänyt digitaalisen kohtaamisen mahdollisuuksia erityisesti etsivän nuorisotyö, työpajatoiminnan ja Ohjaamojen saavutettavuuden näkökulmasta.

  Tutustu kirjoittajaan
  Marja
 • Milla Porkka ja Miina Morko

  Miina Morko

  Miinan työjuuret ovat vahvasti nuorisotyössä ja nuorten tieto- ja neuvontatyössä, mutta tällä hetkellä hän toimii kehittämisasiantuntijana Savon koulutuskuntayhtymässä keskittyen erityisesti tekoälyn ja chatbottien hyödyntämiseen eri toimintaprosesseissa. Lähtökohtana työssä on käyttäjien kuuleminen ja osallisuus kehittämisprosessissa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Miina