Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Ismo Kiesiläinen

  Ismo Kiesiläinen

  Mediapedagogi, nuorisotyöntekijä, kouluttaja, toimittaja. Teen monenlaista työtä median parissa sekä nuorten että aikuisten kanssa. Vuodesta 2006 olen toiminut tv-toiminnan ohjaajana Nuorten Ääni -toimituksessa, nuorten ryhmässä, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan median avulla. Tällä hetkellä koulutan opettajia käyttämään videokuvaamista oppimisen välineenä koulussa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Ismo
 • Tomi Kiilakoski

  Tomi Kiilakoski

  Kirjoittaja on Nuorisotutkimusverkoston erikoistutkija. Hän on kiinnostunut nuorisotyöstä, osallisuudesta ynnä teknologiasta. Vapaa-aikanaan hän soittaa kitaraa ja mandoliinia oululaisissa orkestereissa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Tomi
 • Juuso Kilpinen

  Juuso Kilpinen

  Olen 24-vuotias korkeakouluopiskelija Helsingistä. Pääaineena opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa, mutta tällä hetkellä harjoittelen viestintää Väestörekisterikeskuksessa. Nuorten parissa oon päässyt työskentelemään aikaisemmissa työtehtävissäni, sillä olin vastuuohjaajana Yrityskylässä. Yrityskylä on pienoisyhteiskunta kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille, missä pääsee kokeilemaan työntekoa ja vastuullista kansalaisuutta. Tulevaisuudessa haluan tehdä töitä yhteiskunnan eriarvoisuuden vähentämiseksi.

  Tutustu kirjoittajaan
  Juuso
 • Liisa Kilpiäinen

  Työskentelen Mannerheimin Lastensuojeliitossa. Työkenttänä Meidän projekti! -hanke, jossa kehitetään muun muassa verkkovapaaehtoisuuden mahdollisuuksia toisen asteen oppilaitoksille.

  Tutustu kirjoittajaan
  Liisa
 • Juha Kiviniemi

  Juha työskentelee Verkessä suunnittelijana. Hänen vastuualueinaan ovat erityisesti Maker -toiminta ja kansainväliset yhteistyökuviot. Töiden ulkopuolella hän rentoutuu työskentelemällä nahan parissa tai roikkuu YouTubessa yrittäen omaksua kaiken Internetin tiedon.

  Tutustu kirjoittajaan
  Juha
 • Antti Korhonen

  Antti Korhonen

  Antti on Suomen nuorisokeskuksilla (#suomennuorisokeskukset) kansainvälisen nuorisotyön koordinaattorina työskentelevä savolainen wannabe-sosiaalipedagogi, jonka ammatillisena intohimona on non-formaali oppiminen; sen tunnustaminen ja tunnistaminen. Viime aikoina nuorten kansainvälisissä hankkeissa omaan merkkiportfolioon on kertynyt mm. “Vastuullinen tubettaja”, “KV-katalyytti”, “Reflective digi-learner” ja “Extraordinary agent of online youth work” -merkit.

  Tutustu kirjoittajaan
  Antti
 • Kristiina Korjonen-Kuusipuro

  FT, dos. Kristiina Korjonen-Kuusipuro on kulttuuriantropologi, joka työskentelee projektitutkijana Dequal-hankkeessa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa. Hänen kiinnostuksen kohteisiin kuuluu ihmisen ja teknologian välinen vuorovaikutus, nuorten kuulumisen tunne sekä tunteet kulttuurisena ilmiönä. Aiemmin hän on tutkinut mm. ikäihmisten digitaitoja, yksin maahan tulleiden nuorten kuulumisen tunnetta sekä ihmisten paikkasuhteita. 

  Tutustu kirjoittajaan
  Kristiina
 • Kai Korpi

  Kai Korpi

  Kaitsu Korpi. Nakkilan seurakunnan nuorisotyönohjaaja. Somehörhö, digi-intoilija ja Star Wars -fani.

  Tutustu kirjoittajaan
  Kai
 • Anniina Korpi

  Anniina Korpi

  Olen verkkonuorisotyöntekijä Porin kaupungilla. Some, Netari, pelaaminen, mediakasvatus ja muu nörtteily kuuluvat työhöni. Ylläpidän kahta Karhuseudun nuorten nettisivua: http://nuokka.fi/ ja http://jeesari.nuokka.fi/

  Tutustu kirjoittajaan
  Anniina