Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Noora Järvi

  Noora Järvi

  Työskentelen MLL:n mediakasvatuksen suunnittelijana. Mediakasvatussisältöjen lisäksi työpöydällä on nuorten osallisuuden tukeminen Nuortennetissä. Olen toiminut myös Verkessä korkeakouluharjoittelijana. Vapaa-ajalla Noora pyrkii seuraamaan päivän polttavia uutisia, tv-sarjoja ja nauramaan paljon.

  Tutustu kirjoittajaan
  Noora
 • Meri-Tuulia Kaarakainen

  Meri-Tuulia Kaarakainen

  Meri-Tuulia Kaarakainen on digitaalisesta eriarvoisuudesta väitellyt koulutussosiologi, jolla on taustallaan opinnot tietojenkäsittely- ja kasvatustieteistä. Meri-Tuulia toimii nykyään pääasiassa sote-sektorin tietohallinnon tehtävissä, mutta myös yrittäjänä pelialan tietojohtamisen teknologiaratkaisuja tuottavassa yrityksessä sekä tutkimus- ja koulutuspalveluja tuottavassa tutkimustoimistossa. Töiden ohella hän toimii vierailevana tutkijana ja digitaalisen eriarvoisuuden alan väitöskirjaohjaajana Turun yliopistossa, taloussosiologian oppiaineessa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Meri-Tuulia
 • Elina Kallasaari

  Elina Kallasaari

  Kirjoittaja on tamperelainen viestintäasiantuntija, sosiaalipsykologi ja käyttökokemussuunnittelija viestintätoimisto Kumu Communicationsissa. Työkseen hän ratkoo yhteiskunnallisten toimijoiden viestinnän haasteita, vapaa-ajallaan pelaa videopelejä ja toimii vapaaehtoistyöntekijänä SPR:n Nuorten turvatalolla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Elina
 • Teemu Kallio

  Teemu Kallio

  Olen nuorisotyönohjaaja Pirkkalan seurakunnasta, mutta osuvampi ja kuvaavampi titteli voisi olla kanssakäymisen mahdollistaja. Päivätyöni on rippikoulussa ja sen jälkeisessä nuorisotyössä. Omaan vahvan kiinnostuksen leikkimiseen ja pelaamiseen, mikä näkyy myös työotteessani.

  Tutustu kirjoittajaan
  Teemu
 • Jari Karjalainen

  Työskentelen Lahden nuorisopalveluissa Digihaaste – hankkeen hankekoordinaattorina ja kehitän työssäni omaa sekä organisaatiomme digiosaamista. Vahvuusalueeni digitaalisen nuorisotyön saralla löytyy digitaalisten pelien hyödyntämisen ja pelikasvatuksen parista.

  Tutustu kirjoittajaan
  Jari
 • Maja Katinić Vidović

  Maja Katinić Vidović

  Erasmus+ -kouluttaja ja sähköisten oppimisalustojen asiantuntija. Hän on mukana useissa kansainvälisissä projekteissa koulutuksen ja oppimisen asiantuntijana. Hän käyttää aikansa yhdistellen oppimista ja tietotekniikkaa, lukien vanhan koulukunnan kirjoja, urheilemalla ja katsellen Netflixiä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Maja
 • Essi Kaukko

  Essi Kaukko

  Essi on TikTokin uudempi tulokas ja tekstintuottaja. Tiliä päivitellään yhdessä Laura Huhdan kanssa. TikTok: Mylenuokkari

  Tutustu kirjoittajaan
  Essi
 • Ismo Kiesiläinen

  Ismo Kiesiläinen

  Mediapedagogi, nuorisotyöntekijä, kouluttaja, toimittaja. Teen monenlaista työtä median parissa sekä nuorten että aikuisten kanssa. Vuodesta 2006 olen toiminut tv-toiminnan ohjaajana Nuorten Ääni -toimituksessa, nuorten ryhmässä, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan median avulla. Tällä hetkellä koulutan opettajia käyttämään videokuvaamista oppimisen välineenä koulussa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Ismo
 • Tomi Kiilakoski

  Tomi Kiilakoski

  Kirjoittaja on Nuorisotutkimusverkoston erikoistutkija. Hän on kiinnostunut nuorisotyöstä, osallisuudesta ynnä teknologiasta. Vapaa-aikanaan hän soittaa kitaraa ja mandoliinia oululaisissa orkestereissa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Tomi