Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Katrina Hämäläinen

  Nimi on Kati, ikää 21-vuotta ja työskentelen media-alan oppisopimuksella viestintätehtävissä YAD ry:llä (Youth Against Drugs ry). Järjestössä olen hommia tehnyt vuodesta 2020 mm. työkokeilussa, vapaaehtoistyön koordinaattorina ja vapaaehtoisena. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kuva-artesaani valokuvaamisen osaamisalalta, joten kameran ja Photoshopin kanssa tulee touhuiltua aikas paljon. Muita mielenkiinnon kohteita on videokuvaus, lukeminen ja kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, striimihommelit, kaikenlaisen turhan tiedon etsintä ja skeittaaminen.

  Tutustu kirjoittajaan
  Katrina
 • Reetta Hänninen

  Reetta Hänninen

  Olen digitaalisen nuorisotyön sydämellinen ammattilainen sekä seksuaalineuvoja, joka on löytänyt unelmiensa työpaikan Sua varten somessa -hankkeesta. Sua varten somessa on Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskuksen mahdollistama kehittämishanke, joka kehittää uusia, someen jalkautuvan nuorisotyön muotoja. Taustaorganisaatiot: Nicehearts ry, Setlementti Puijola sekä Loisto setlementti.

  TikTok: @suavarten_official

  Tutustu kirjoittajaan
  Reetta
 • Minna Ilva

  Verkessä työnkuvaani kuuluu esihenkilötehtävät, toiminnan suunnittelu ja seuranta, talous- ja sopimushallinto sekä erityisesti järjestökumppanuudet. Seuraan innolla aihepiiriimme kansainvälistä tutkimusta. Temaattisesti minua kiinnostavat erityisesti yhdenvertaisuuskysymykset. Olen valtavan innoissani kaiken sen uuden tiedon äärellä, miten digitaalisuutta ja teknologiaa käytetään luovasti, ja mitä kaikkea se mahdollistaa itseilmaisuun. Seuraan siten mielelläni käynnissä olevia kulttuurisen digitaalisen nuorisotyön projekteja.

  Tutustu kirjoittajaan
  Minna
 • Kuva Henna Immosesta

  Henna Immonen

  Yhteisöpedagogi, kaikesta innostuja ja Juvan kunnan nuoriso-ohjaaja. Digitaalinen nuorisotyö on lähellä sydäntä ja uuden oppiminen kiinnostaa kovasti. Vapaa-ajalla tykkään pelata videopelejä ja lukea sarjakuvia!

  Tutustu kirjoittajaan
  Henna
 • Kuvaa Ronja Inkisestä

  Ronja Inkinen

  Olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen Järvenpään nuorisopalveluilla nuorisotyöntekijänä. Pääsen työskentelemään nuorten kanssa monissa eri toimintaympäristöissä mm. nuorisotilalla, kouluilla, verkossa sekä kansainvälisissä projekteissa.  Top 3 kiinnostuksen kohdettani ovat tällä hetkellä matkustelu, livemusa ja uusien harrastusten kokeilu. 

  Tutustu kirjoittajaan
  Ronja
 • Mika Joensuu

  Mika Joensuu

  Mika toimii Hyvinkään kaupungin Nuorisopalveluissa nuorisopäällikkönä. Hän on ollut mukana verkossa tehtävän nuorisotyön kehittämisessä sekä valtakunnallisesti että paikallisesti jo vuodesta 2005 alkaen. Mika on myös palkittu työstään nuorisotyölliseen pelitoimintaan liittyen kotimaisella Kultainen Lohikäärme ja kansainvälisellä Warhammer Heroes -tunnustuspalkinnoilla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mika
 • Miro Jukka

  Miro Jukka

  Kirjoittaja on melkein valmis sosionomi, someaktiivi, cosplayharrastaja, epelaaja ja hlbti-aktivisti.

  Tutustu kirjoittajaan
  Miro
 • Sami Jylhä

  Sami Jylhä

  Olen neljän lapsen isä, joka hurahti pelikasvatukseen osin työn ja osin lasten peliharrastuksen kautta. Työssäni Jyvälän Setlementin alla toimivassa Oiva ja Ilona –toiminnassa olen tekemisissä pelikasvatuksen kanssa oikeastaan päivittäin. Digitaalisen kulttuurin kehitystä on kiehtovaa seurata, ja koen, että parhaiten tuen lapsia sekä nuoria puolustamalla heidän oikeuttaan määrittää tulevaisuuden suuntaviivansa itse. Perheen ja työn lisäksi elämääni rikastuttavat sekä musiikki että jalkapallovalmennus.

  Tutustu kirjoittajaan
  Sami
 • Nelli Jäntti-Tuominen

  Nelli Jäntti-Tuominen

  Työskentelen Lasten ja nuorten keskuksessa viestintäpäällikkönä. LNK:n missiona on lasten ja nuorten osallisuuden vahvistaminen ja ulkopuolisuuden ehkäisy. Järjestön jäseninä on vajaa 300 evankelisluterilaista seurakuntaa. Digitaalisuus on ollut läsnä omassa elämässäni alle kouluikäisestä, jolloin tein isovanhempieni tietokoneella Word art -tuotoksia ja pelasin Donkey Kongia ja Super Mariota. Lapsuudessa näin digitaalisuuden ensisijaisesti välineenä, mutta 2000-luvun loppupuolelta blogien ja somen nousun myötä digitaalisuus on tarkoittanut minulle ensisijaisesti yhteyttä toisiin ihmisiin, kulttuureihin ja ilmiöihin.

  Tutustu kirjoittajaan
  Nelli