Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Sisko Eskelinen

  Olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, Yhteisöpedagogi (AMK) ja tuleva ympäristökasvattaja. Toimin opiskelijatoiminnan ohjaajana Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston Yhdessä – Tillsammans -hankkeessa. Olen työskennellyt nuorten parissa vuodesta 2009 ja toiminut Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa opiskelijatoiminnan ohjaajana vuodesta 2017. Mielestäni parhaita juttuja ovat luovuus, paljaat varpaat polulla, kiipeily, ku saa olla intopinkee!

  Tutustu kirjoittajaan
  Sisko
 • Usva Friman

  Usva Friman

  Usva Friman on digitaalisen kulttuurin tohtorikoulutettava Turun yliopistosta. Hän on pelikulttuurin tutkija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa suomalaisnaisten digitaalisesta pelaamisesta ja sukupuolen vaikutuksista pelikulttuuriseen osallisuuteen. Vapaa-ajallaan Usva on intohimoinen Final Fantasy MMO -pelaaja ja monipuolinen digipeliharrastaja.

  Tutustu kirjoittajaan
  Usva
 • Laura Halenius

  Laura Halenius

  Olen Sitralla IHAN® – ihmislähtöisen datatalous projektin yhteiskunnallisesta markkinoinnista ja päättäjäviestinnästä vastaava johtava asiantuntija. Tehtävänäni on rakentaa ymmärrystä siitä, miksi datatalouden uuden paradigman tulee rakentua juuri ihmislähtöisyyden varaan.

  Tutustu kirjoittajaan
  Laura
 • Kuva Ella Halmelasta

  Ella Halmela

  Elämässä kiinnostaa kirjat, puolivillainen taiteilu, kaikenlainen opiskelu ja eksistentiaalinen ihmettely. Työskentelen etsivänä nuorisotyöntekijänä ja koulutukseltani olen sosionomi. Koordinoin myös Queer Stadi -henkilöstöverkostoa kaupungin sateenkaareville työntekijöille.

  Tutustu kirjoittajaan
  Ella
 • Hanström Mia

  Mia Hanström

  Mia Hanström kouluttautui 1970-luvun lopulla vapaa-ajan ja nuorisotyön ohjaajaksi ja on siitä lähtien työskennellyt vapaa-ajan ja nuorisotyön parissa, nuorisotalon johtajana, kenttätyöntekijänä, kansanvalistajana, koulutuskonsulttina ja toiminnanjohtajana. Hanström on erikoistunut nuorisotyöhön ja tasa-arvotyöhön ja on kirjoittanut yli 20 kirjaa muun muassa tyttö- ja poikaryhmistä, avoimesta toiminnasta sekä oppaan vanhemmille. Hanström toimii tällä hetkellä toiminnanjohtajana sekä SKUNKissa että Ålands Arbetarinstitutissa, työväen sivistysliitossa. Hanström luennoi, ohjaa ja järjestää kursseja ja kehittämishankkeita sekä ohjaa henkilöstöryhmiä. Hän asuu Ahvenanmaan saaristossa Kumlingen saarella, jossa hänellä on muun muassa 10 mehiläispesää, 3 aasia ja hevonen, ja hän rakastaa eläimiä ja luontoa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mia
 • Kukka Heiskanen

  Olen koulutukseltani kuva-artesaani, ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja sosionomi (AMK). Toimin nuorisotyöntekijänä Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalveluissa NUTUT-hankkeessa (nuorisotyö ja tukiverkot Hämeenlinnan yläkouluissa ja lukioissa 2020-2022). Olen työskennellyt nuorten parissa vuodesta 2012 ja toiminut Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyöntekijänä vuodesta 2015. Kaikenlainen taiteilu, eläimet, metsät, luonto ja kahvi on parasta!

  Tutustu kirjoittajaan
  Kukka
 • Essi Helin

  Essi Helin

  Essi työskentelee Marjan kanssa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa projektitutkijana Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskuksessa. Tavoitteena on kunnallisen nuorisotyön nopean tiedontuotannon vahvistaminen. Jos kiinnostuit havainnoista verkkonuorisotyöstä korona-aikana, ole yhteydessä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Essi
 • Minna Helynen

  Minna Helynen

  Kirjoittaja on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja (Paukkulan kasvatti) sekä sosionomi (AMK). Parhaillaan hän viimeistelee Internet- ja pelitutkimuksen maisteriopintoja Tampereen yliopistossa. Minna on työskennellyt kotimaassa ja ulkomailla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hänen tehtävänään on ollut parantaa teknisiä tukitoimintoja ja sähköisiä palveluita. Hän on koordinoinut myös seudullista nuorisotakuutoimijoiden verkkoviestinnän edistämisprojektia (Seutunuotta) sekä toiminut vuosia tieto- ja viestintätekniikan kouluttajana. Tällä hetkellä hän toimii varhaiskasvatuksen ja sosiaalipalveluiden asiakastietojärjestelmien pääkäyttäjänä Tampereen kaupungilla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Minna
 • Erkki Hentonen

  Erkki Hentonen

  Kirjoittaja on teknologiapainotteinen luokanopettaja, mielettömän hyvä gankkeri Dota 2:ssa ja entinen Trolli Holy Priesti, joka ei lukuisista yrityksistä huolimatta ole koskaan saanut Yendorin amulettia haltuunsa. Kirjoittaja työskenteli myös projektisuunnittelijana Well Played -hankkeessa Helsingin nuorisoasiainkeskuksen Pelitalolla. Harrastuksiin kuuluu kova pwnaaminen, metapeli ja taiteesta puhuminen.

  Tutustu kirjoittajaan
  Erkki