Perjantaipulinat

Kuukausittainen Perjantaipulinat on mahdollisuus päästä vaihtamaan ajatuksia, ideoita ja kokemuksia muiden digijutuista kiinnostuneiden nuorisoalan työntekijöiden kanssa. Mukaan keskusteluun voi hypätä koska vain.

Digitaalista nuorisotyötä tekevä ihminen saattaa joskus olla oman tonttinsa kanssa työyhteisössä yksin. On mahdollista, että muuta työyhteisöä ei digitaalinen ulottuvuus kiinnosta, tai työpaikalla voidaan kokea, ettei siellä ole tarpeeksi osaamista digitaalisuuteen liittyvissä asioissa. 

Perjantaipulinat tarjoaa mahdollisuuden keskustella työtä koskevista asioista samanhenkisessä seurassa.

Tarvitset vain Discord-tunnukset

Pulinat järjestetään noin kerran kuukaudessa Verken kanavalla Discord-palvelussa. Discordiin voi tehdä ilmaiseksi tunnuksen, jonka jälkeen se toimii selaimella, puhelimella ja tietokoneella.

Discord-palvelu: https://discordapp.com/

Verken Discord-kanava

Jokaisella perjantailla on oma teemansa, mutta puhua saa vapaasti kaikista mieleen tulevista asioista. Keskusteluun voi osallistua joko äänipuhelulla tai chatissa. Mukaan voi tulla milloin vain, pulinoihin ei tarvitse ilmoittautua.

Perjantaisin paikalla on ainakin yksi verkeläinen, mutta kanavalla voi jatkaa keskustelua myös Perjantaipulinoiden jälkeen. 

Syksyn 2018 teemat:

14.9. Chatit nyt

12.10. Oman työn kehittäminen

9.11. Pelaaminen (Peliviikko)

30.11. Kurkistus ensi vuoteen ja digitaalisen nuorisotyön hankehaku

Lisätietoja: Pasi Tuominen