Perjantaipulinat

Kuukausittainen Perjantaipulinat on mahdollisuus päästä vaihtamaan ajatuksia, ideoita ja kokemuksia muiden digijutuista kiinnostuneiden nuorisoalan työntekijöiden kanssa. Mukaan keskusteluun voi hypätä koska vain.

Digitaalista nuorisotyötä tekevä ihminen saattaa joskus olla oman tonttinsa kanssa työyhteisössä yksin. On mahdollista, että muuta työyhteisöä ei digitaalinen ulottuvuus kiinnosta, tai työpaikalla voidaan kokea, ettei siellä ole tarpeeksi osaamista digitaalisuuteen liittyvissä asioissa. 

Discord-palvelussa Verken kanavalla järjestettävä kuukausittainen Perjantaipulinat paikkaa tätä epäkohtaa ja toimii kaikkien digitaalisuudesta kiinnostuneiden nuorisotyön ammattilaisten kohtauspaikkana.

 

Tarvitset vain Discord-tunnukset

Pulinat järjestetään noin kerran kuukaudessa klo 11-14 Verken kanavalla Discord-palvelussa. Discordiin voi tehdä ilmaiseksi tunnuksen, jonka jälkeen se toimii selaimella, puhelimella ja tietokoneella.

Discord-palvelu: https://discordapp.com/

Verken Discord-kanava

Jokaisella Perjantaipulinalla on oma teemansa, mutta puhua saa vapaasti kaikista mieleen tulevista asioista – kunhan ne liittyvät digitaalisuuten ja/tai nuorisotyöhön. Perjantaipulinoissa paikalla on ainakin yksi verkeläinen, mutta kanavalla voi jatkaa keskustelua koska vain. Pulista voi kirjoittamalla chattiin tai puhumalla.

Syksyn 2019 teemat:

4.10. Ideasta hankkeeksi
Teemana digitaalisen nuorisotyön hankkeiden hakeminen. Mistä voi hakea rahaa ja minkä tyyppiseen toimintaan?  Lue lisää digitaalisen nuorisotyön hankehaun muutoksesta täältä.

8.11. Peliviikko-special
Teemana pelaaminen.

15.11. Tekoäly
Tekoälyä nuorisotyössä. Kuinka tekoäly näkyy arjessa jo nyt ja mitä se tarkoittaa nykynuorille, kun he aloittavat työelämän. Mitä annettavaa tekoälyllä on nuorisotyölle?

13.12. Maker-toiminta
Maker-kulttuurin ABC ja mikä idea siinä on nuorisotyöllisesti. Kerro omista värkkäilyharrastuksistasi!

Lisätietoja: Pasi Tuominen