Perjantaipulinat

Kuukausittainen Perjantaipulinat on mahdollisuus päästä vaihtamaan ajatuksia, ideoita ja kokemuksia muiden digijutuista kiinnostuneiden nuorisoalan työntekijöiden kanssa. Mukaan keskusteluun voi hypätä koska vain.

Digitaalista nuorisotyötä tekevä ihminen saattaa joskus olla oman tonttinsa kanssa työyhteisössä yksin. On mahdollista, että muuta työyhteisöä ei digitaalinen ulottuvuus kiinnosta, tai työpaikalla voidaan kokea, ettei siellä ole tarpeeksi osaamista digitaalisuuteen liittyvissä asioissa.

Discord-palvelussa Verken kanavalla järjestettävä kuukausittainen Perjantaipulinat paikkaa tätä epäkohtaa ja toimii kaikkien digitaalisuudesta kiinnostuneiden nuorisotyön ammattilaisten kohtauspaikkana.

Pulinat järjestetään noin kerran kuukaudessa klo 11-14 Verken kanavalla Discord-palvelussa. Discordiin voi tehdä ilmaiseksi tunnuksen, jonka jälkeen se toimii selaimella, puhelimella ja tietokoneella. Sivujemme materiaalipankista löydät viisi vinkkiä Discordin käyttöön ja aloittamiseen.

Discord-palvelu: https://discordapp.com/ ja Verken Discord-kanava

Jokaisella Perjantaipulinalla on oma teemansa, mutta puhua saa vapaasti kaikista mieleen tulevista asioista – kunhan ne liittyvät digitaalisuuten ja/tai nuorisotyöhön. Perjantaipulinoissa paikalla on ainakin yksi verkeläinen, mutta kanavalla voi jatkaa keskustelua koska vain. Pulista voi kirjoittamalla chattiin tai puhumalla.

Perjantaipulinat on alkuvuoden tauolla, mutta järjestämme avoimen pulinahetken Discordin käytöstä ja kulttuurista keskiviikkona 25.3. klo 12-14. Tervetuloa!

Lisätietoja: Pasi Tuominen