Uutiset 09.09.2019

Verken suosittu #kesäkaveri-sarja saa jatkoa syksyllä

Verken Instagram-tilillä (@verkeorg) on kesän aikana päässyt tutustumaan kesäkavereihin ympäri Suomea ja kuulemaan millaisia digitaalisen nuorisotyön muotoja kaikkialla toteutetaan. Suosittu sarja saa nyt jatkoa, kun syksyllä käynnistetään Verken #kaverikiertue!

Esittelemme syksyn ja tulevan talven aikana jokaisena kuukautena Instagram Storyissa erilaisia diginuorisotyön toimintoja. Inspiroidu tai ota mallia muista toimijoista ja kehitä ensi vuodelle uutta diginuorisotyön toimintaa alueellesi!

Haluamme sarjalla avata millaista digitaalisen nuorisotyön käytäntöjä ympäri Suomea toteutetaan. Esittelyssä on laidasta laitaan toimintoja, joten löydät varmasti joukosta oman juttusi! Kesällä kurkistimme muun muassa Kouvolan Inkeroisten nuorisotilan järjestämään Digileiriin, digivärkkäilyleirille Kuopioon ja kuulimme Vallin järjestämästä Digi Trainee -ohjelmasta. Jos missasit  #kesäkaverin, käy katsomassa Verken Instagramin kohokohdista aiemmat tarinat.

Haluaisitko esitellä digitaalisen nuorisotyön toimintaa sarjassamme? Osallistuminen edellyttää lyhyiden videoiden kuvaamista puhelimella, mutta ei vaadi editointitaitoja. Ole yhteydessä Verken suunnittelijaan Veeraan (veera@verke.org) ja lähde mukaan!