Uutiset 04.09.2018

Vastaa kyselyyn digitaalisuuden hyödyntämisestä järjestösi nuorisotoiminnassa

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verke toteuttaa kyselyn nuorisoalan järjestöjen digitaalisen median ja teknologian hyödyntämisestä. Vastaamalla kyselyyn annat arvokasta tietoa järjestöjen digitaalisen nuorisotoiminnan tilasta ja kehittämistarpeista.

Verke kartoittaa kyselyllä sitä, miten digitaalista mediaa ja teknologiaa hyödynnetään järjestöjen nuorisotoiminnassa Suomessa. Samalla selvitetään, millaisia osaamis- ja resurssitarpeita toimintaan liittyy. Kysely on suunnattu kaikille nuorisotyötä ja nuorisotoimintaa toteuttaville tai kehittäville järjestöjen työntekijöille, vapaaehtoisille ja esimiehille.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Samalla voit osallistua viiden SuperLahjakortin arvontaan (arvo 50 €). Kyselyyn voi vastata 18.9.2018 asti osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/09FF14805B57C9CF.par.

Kyselyyn voi vastata myös ruotsiksi.

Kyselyn tuloksista tuotetaan selvitys, joka julkaistaan joulukuussa. Kyselyn valmistelussa ovat olleet mukana valtakunnalliset nuorisoalan järjestöt Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Suomen 4H sekä Suomen Partiolaiset.

Verke toteutti edellisen vastaavan kyselyn vuonna 2013.

Lisätietoja: Heikki Lauha, heikki.lauha@verke.org, p. 040 3361 856