Uutiset 27.04.2020

Kesä lähestyy – onko sinulla ideoita digitaalisuutta hyödyntävään kesätoimintaan?

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja nuorisotyön kesätoiminnan suunnittelu on alkanut. Poikkeusaika muokkaa toimintaa muista vuosista ja kokoontumisrajoitukset antavat uusia mahdollisuuksia digitaaliselle nuorisotyölle. Kokoamme listaa vinkeistä ja ideoista nuorisotyöllisen kesätoiminnan järjestämisen tueksi ja haluamme nyt kuulla sinun vinkkisi!

Oletteko ideoinneet kesäksi etänä järjestettävää toimintaa? Tai muokanneet muulla tavalla digitaalisin välinein toimintaa poikkeusaikoihin sopivaksi ? Jaa ideat ja vinkit meille ja voit päästä osaksi vinkkilistaamme. Julkaisemme vinkkilistan viikolla 19, mutta vinkkejä voi lähettää myös sen jälkeen – päivitämme vinkkilistaa kesään asti tarpeen mukaan.

Käymme kesätoiminnan suunnittelua läpi myös Verke LIVE -koulutuksissa torstaina 30.4. ja torstaina 7.5. Katso koulutuksista, miten Innoboksia voi hyödyntää toiminnan ideoinnissa ja millaista kesätoimintaa voisi järjestää.

Voit myös ideoida digitaalista kesätoimintaa yhdessä muiden nuorisoalan toimijoiden kanssa Discord-kanavallamme.

Kesätoiminta 2020

Mitä kesätoimintaa te olette järjestämässä? Onko sinulla vinkkejä suunnitteluun, ideoita toiminnaksi tai tärppejä tapahtumien järjestämiseen poikkeusaikana? Jaa ideasi meille tämän lomakkeen kautta. Julkaisemme vinkin yhteydessä vinkin jättäjän taustaorganisaation. Keräämme yhteystiedot sen vuoksi, jotta Verken yhteydenotto mahdollisia lisäkysymyksiä varten on mahdollista.