Uutiset 11.06.2018

Haemme Verkeen suunnittelijaa, jonka sydän sykkii viestinnälle

Uusi kollegamme vastaa Verken ulkoisesta viestinnästä: hän esimerkiksi kirjoittaa uutisia, päivittää verkkosivuja, luo sisältöjä Verken sosiaalisen median kanaviin, koordinoi Verken julkaisutuotantoa sekä vastaa Verken viestintästrategian laatimisesta. Suunnittelija myös kouluttaa ja konsultoi nuorisotyön organisaatioita ympäri Suomen nuorille suunnattuun viestintään liittyvissä aiheissa. Lisäksi suunnittelija vastaa Verken yhteistyöstä nuorisoalan koulutuslinjojen kanssa.

Verken toiminta-aluetta on koko Suomi, joten edellytämme valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön sekä taitoa innostaa muita.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, erittäin hyvää suomen kielen hallintaa ja hyvää esiintymistaitoa. Lisäksi edellytämme kokemusta monipuolisista ja moderneista viestintäalan tehtävistä, muun muassa verkkoviestinnästä ja viestintästrategioiden laatimisesta.

Luemme eduksi ruotsin ja englannin kielen hyvän hallinnan, nuorten viestintäkulttuurien ja nuorisoalan tuntemuksen sekä kiinnostuksen uutta digitaalista teknologiaa kohtaan.

Tehtävässä noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 2936,80 euroa.

Paikka täytetään 16.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Paikka on määräaikainen 31.12.2019 asti.

Verke on opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämä digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus, joka toimii osana Helsingin kaupungin nuorisopalvelukokonaisuutta. Verke pyrkii siihen, että kaikilla nuorten parissa työskentelevillä on valmiudet hyödyntää digitaalista mediaa ja teknologiaa osana työtään. Lisätietoja Verkestä: www.verke.org.

Hakemukset lähetetään sähköisen järjestelmän kautta, osoitteessa www.erekryhelsinki.fi, josta ilmoitus löytyy työavaimella 49-178-18. Hakuaika päättyy 25.6. klo 08:30.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Suvi Tuominen 19.6. klo 9-11 ja 14-17, 20.6. klo 9-17. Yhteystiedot: 041 5121 703, suvi.tuominen@verke.org,