Innoboksi logo
Innoboksi logo

Alla olevasta luetteloista löytyy apuja ja tukea idean testaamiseen käytännössä. Listalla on mobiilisovelluksen rautalankaversion rakentamista varten työkaluja, kuvapankkeja, kyselytyökaluja sekä muita hyödyllisiä sivustoja innovaatioprosessin tukemiseksi.

Sivustoja prototyypin rakentamiseen

Näillä työkaluilla voit rakentaa ideastasi mobiilisovelluksen. Työkalujen käyttö ei vaadi ohjelmointia, logiikka perustuu sovelluksen rautalankaversion rakentamiseen. Näiden avulla on helppo kokeilla ja testata onko sovelluksen idea toimiva.

Kyselytyökaluja

Idean testaamisessa voi olla avuksi tehdä kyselyitä kohderyhmälle. Näiden maksuttomien työkalujen avulla voi luoda helposti omia kyselyitä. Idean testaaminen ja tausta-aineiston kerääminen on tärkeää onnistuneen tuotteen luomiseksi.

Kuvapankkeja

Visualisuuteen panostaminen kannattaa. Oli kyseessä sitten idean esittely päättäjille tai idean prototyypin testaus, niin laadukkaalla visuaalisuudella en merkitystä. Näistä kuvapankeista löytyy maksuttomia kuvia moneen lähtöön.

Työkaluja verkkosivun rakentamiseksi

Mikäli idea edellyttää verkkopalvelua, voi näiden työkalujen avulla rakentaa yksinkertaisesti ja nopeasti verkkosivun. Ennen lopullisen tuotteen tekoa on hyvä tehdä MVP ja testata idean toimivuutta.

Tilastoja ja tausta-aineistoa

Tilastoja Suomesta ja maailmalta. Näitä kannattaa käyttää hyödyksi, kun halutaan vaikka hissipuheiden tueksi tilastoja.