Tapahtuma Nuorisokeskus Vinge 21.2.

Sosiaalinen media nuorten parissa työskenteleville

Verke järjestää Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kanssa yhteistyössä Sosiaalinen media nuorten parissa työskenteleville -koulutuspäivän Kokkolassa. Kouluttajina toimivat Verken Mimmi Mäkinen ja Marcus Lundqvist.

Varsinainen koulutusosuus on osanottajille maksutonta. AVI tarjoaa osallistujille aamu- ja iltapäiväkahvin. Osallistujat vastaavat itse matka-, ruokailu- yms. kuluista.

Tilaisuuden ohjelma:

9.30       Aamukahvi

10.00    Sosiaalinen media ja trendit
Sosiaalinen media on paljon muutakin kuin pelkkää Facebookia ja Instagramia. Mistä sosiaalisessa mediassa on pohjimmiltaan kyse ja miten sitä voisi hyödyntää nuorisotyössä entistä paremmin? Koulutuksessa käydään läpi sosiaalista mediaa tilastojen valossa sekä pohditaan, millainen se on työvälineenä tai ympäristönä nuorisotyössä.

11.30      Lounas

12.30     Sosiaalinen media ja nuorisotyöllinen markkinointi sekä viestintä
Mitkä ovat sosiaalisessa mediassa markkinoinnin trendit tällä hetkellä ja miten niitä voisi tehokkaammin hyödyntää nuorisotyössä? Tutustutaan, myös käytännössä, erilaisiin tapoihin tehdä tavoittavaa ja tavoitteellista nuorisotyön markkinointia sosiaalisessa mediassa. Pohditaan, miten sosiaaliseen mediaan on mahdollisuus rakentaa vuorovaikutusta ja osallistaa nuoria mukaan. Tuodaan pohdintoja oman suunnitelman kautta arkityön käytäntöihin.

13.30      Iltapäiväkahvit

14.00     Sosiaalinen media ja nuorisotyöllinen markkinointi sekä viestintä (jatkuu)

15.00      Koulutus päättyy


Ilmoittautuminen viimeistään 14.2.2019 osoitteeseen: info@verke.org.

Lisätietoja:
Suunnittelija Mimmi Mäkinen-Kokkonen, 040 1291 567, mimmi(at)verke.org
Nuorisotoimen ylitarkastaja Annika Kattilakoski, 0295 018 817, annika.kattilakoski(at)avi.fi