Tapahtuma Tampere-talo 14.–16.1.

NUORI2020

NUORI2020 – valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät järjestetään Tampereella 14.-16.1.2020. Tapahtuma tarjoaa niin kirkon, kuntien, kuin järjestöjenkin nuorisoalan ammattilaisille, vaikuttajille ja toimijoille paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. Tapahtumaan odotetaan jopa 3000 osallistujaa.

Tapahtumassa on paljon ohjelmaa myös digitaalisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille.Torstaina 16.1. keskustellaan yhdessä nuorisotyön tulevaisuudesta. Verke on mukana seuraavissa ohjelmanumeroissa:

Tiistai 15.1. klo 15-16, Youth Work in 2030 – Views of Digitalization and Future of Youth Work (Sonaatti 2)
Onko nuorisotyö kokonaan digitaalista vuonna 2030? Virtuaalimaailmoja ja chatbotteja? Vai jotain ihan muuta? Tule ottamaan selvää! Verken lisäksi mukana tutkija Tomi Kiilakoski Nuorisotutkimusseurasta.

Torstai 16.1. klo 9-10.30, Pelastaako teknologia nuorisotyön tulevaisuuden? (Sorsapuistosali)
Tuleeko robotista nuorisotyöntekijän työkaveri? Poistaako tekoäly nuorten syrjäytymisongelman? Tule keskustelemaan nuorisotyön tulevaisuudesta ja sen ennakoinnista, näkökulmana yhteiskunnan digitalisaatio ja teknologinen kehitys. Osallistujat pääsevät aktiivisesti mukaan keskusteluun interaktiivisten työkalujen avulla.

Keskustelemassa tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva (Sitra), TKI-asiantuntija Sari Tuuva-Hongisto, (Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia), erityisasiantuntija Mari Ahonen-Walker, (Kuntaliitto) ja toiminnanjohtaja Suvi Tuominen (Verke).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu NUORI2020-ohjelmaan ja lue lisää Allianssin sivuilta!