Tapahtuma 4.–10.2.

Mediataitoviikko 2019

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Seuraava Mediataitoviikko järjestetään 4.-10.2.2019.

Mediataitoviikkoa vietetään ympäri maata aina helmikuun toisella viikolla erilaisten kampanjoiden, tempausten ja toimintojen merkeissä. Viikon aikana kouluissa, kirjastoissa, päiväkodeissa, nuorisotaloissa, kerhoissa ja harrasteryhmissä käsitellään erilaisiin median ilmiöihin liittyviä aiheita ja kysymyksiä yhdessä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Mediataitoviikolle tuotetuista materiaaleista ja kampanjoista saadaan vinkkejä myös koko vuoden mediakasvatustyöhön.

Ilmoittautumalla voi varmistaa ajankohtaisimmat vinkit omaan opetus-, kasvatus- tai ohjaustyöhön sekä tuoreimmat mediakasvatukselliset materiaalit. Vuoden 2019 osallistujien kesken arvotaan koulutuspäivä omalle organisaatiolle sekä kolme aikakauslehden vuosikertaa. Palkinnot voi suunnata joko omalle työyhteisölle tai vaikka luokalle/ryhmälle/tiimille. Ilmoittaudu Mediataitoviikkoon: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdM_C20bT9Dfv-UoafMpdT6T-BUsP2PnkemmK9Zr5qgHMDsNQ/viewform