Tapahtuma Sokos Hotel Valjus, Kajaani 12.12.

Digitalisaatio ja sosiaalinen media nuorten parissa työskenteleville

Miten digitalisaatio muuttaa nuorten maailmaa? Mistä sosiaalisessa mediassa on pohjimmiltaan kyse, ja miten saan sen otettua käyttöön osaksi omaa työtäni?

Pohdimme, millainen some on työvälineenä sekä miten sitä voi hyödyntää oman toiminnan markkinoimiseen.  Koulutuksen kesto on klo 9.30-15.00. Kouluttajina toimivat Verken Mimmi Mäkinen-Kokkonen ja Marcus Lundqvist.

Koulutus on suunnattu kaikille nuorten kanssa työskenteleville. Koulutus ja ohjelmassa mainitut kahvit ja lounas ovat maksuttomat.

Ohjelma

9.30 Aamukahvit

10.00

Digitalisaatio ja työelämän muutos, miten muuttuu nuorisotyö?
Koulutuksessa tutustutaan uutisotsikoiden takaa digitalisaatioon: miten ja mihin se vaikuttaa työelämän ohella? Digitalisaation myötä teknologiasta ja verkosta tulee yhä tärkeämpi osa jokaisen meidän arkea. Se tuo mukanaan aivan uudenlaisia mahdollisuuksia ja uhkia. Muutos tulee näkymään ennen kaikkea nyt varttuvien nuorten arjessa ja heidän tulevaisuudessaan. Koulutuksessa keskustellaan, miten nuorisotyössä voidaan tarjota nuorille parempia valmiuksia kohdata muuttuva tulevaisuus. Koulutuksessa pohditaan myös, miten nuorisotyö muuttuu ja mitä taitoja tarvitaan nuorisotyössä tulevaisuudessa.

Sosiaalinen media ja trendit
Sosiaalinen media on paljon muutakin kuin pelkkää Facebookia ja Instagramia. Mistä sosiaalisessa mediassa on pohjimmiltaan kyse ja miten sitä voisi hyödyntää nuorisotyössä entistä paremmin? Koulutuksessa käydään läpi sosiaalista mediaa tilastojen valossa sekä pohditaan, millainen se on työvälineenä nuorisotyössä.

11.30.-12.30 Lounas

12.30-15.00

Sosiaalinen media ja nuorisotyöllinen markkinointi sekä viestintä
Tutustutaan erilaisiin tapoihin tehdä tavoittavaa ja tavoitteellista nuorisotyön markkinointia sosiaalisessa mediassa. Mitkä ovat sosiaalisessa mediassa markkinoinnin trendit tällä hetkellä ja miten niitä voisi tehokkaammin hyödyntää nuorisotyössä? Pohditaan, miten sosiaaliseen mediaan on mahdollisuus rakentaa myös vuorovaikutusta ja osallistaa nuoria mukaan.

Ilmoittautumiset 27.11. mennessä: info@verke.org