Tapahtuma Jyväskylä 26.3.

Nuorisotyö nyt! Digi ja peli nuorisotyössä PERUTTU

TAPAHTUMA ON PERUTTU

On tullut aika ottaa digitaalinen nuorisotyö haltuun ja tutustua siihen käytännönläheisesti. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto järjestää kaikille avoimen ja ilmaisen koulutuksen digi- ja pelinuorisotyön perusteisiin.

Koulutus alkaa Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston tarjoamilla aamukahveilla. Koulutuksen aamupäivä on kaikille yhteinen johdatus aiheeseen, jonka kouluttajana toimii Verken Mimmi Mäkinen-Kokkonen.

Koulutuksen iltapäivä järjestetään Nuorten taidetyöpajalla ja se koostuu kahdesta valinnaisesta työpajasta, joissa digi- ja pelinuorisotyöhön pääsee tutustumaan käytännönläheisesti. Työpajojen vetäjät käyttävät esittelemiään menetelmiä osana päivittäistä työtään ja ovat siten oman työpajansa parhaita ammattilaisia. Olemme pyrkineet koostamaan iltapäivän koulutukset siten, että jokaisessa aihepiirissä olisi tarjontaa niin toimintaa suunnitteleville, kuin jo asiaan aiemmin perehtyneille. Työpajojen sisällöissä olemme pyrkineet ottamaan huomioon nuorisotyön monipuolisuuden tarjoamalla sisältöä nuorisotiloilla, kouluissa, työpajoilla ja etsivässä nuorisotyössä tehtävään nuorisotyöhön. Työpajojen sisällöissä on varmasti paljon annettavaa myös kirjaston henkilökunnalle ja opetushenkilöstölle.

Koulutuksessa on 130 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajoissa on maksimissaan 20 paikkaa, jotka täytyttyään poistuvat ilmoittautumislomakkeesta. Tarkemmat pajakuvaukset ilmoittautumislomakkeessa.

Milloin? 26.3.2020
Missä? klo 8:00-11:00, Minnansali, Pääkirjasto, Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä
klo 12:30-16:00, Nuorten taidetyöpaja, Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä

Ilmoittaudu mukaan 11.3.2020 klo 15:00 mennessä täällä!

Lisätietoja: Panu Räsänen, 0505639098, panu.rasanen@jyvaskyla.fi