Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Essi Holopainen

  Essi Holopainen

  Olen vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri ja pesunkestävä sosiologi Helsingin yliopistolta. Erikoistuin opinnoissani nuorisotutkimukseen ja sukupuolentutkimukseen, jotka antoivat hyvän pohjan Tinderin käyttöä käsittelevälle gradulleni. Tällä hetkellä työskentelen tietoasiantuntijana nuorisojärjestössä ja suunnittelen jatko-opintojen aloittamista. Haluaisin väitöskirjassani käsitellä nuoruuden, seksuaalisuuden, ihmissuhteiden ja teknologian teemoja sekä niiden risteämiä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Essi
 • Laura Huhta

  Laura Huhta

  Laura on nuoriso-ohjaaja Oulun Myllyojan nuorisotalolta. TikTokin kokenut konkari ja tanssien opettaja. TikTok: Mylenuokkari

  Tutustu kirjoittajaan
  Laura
 • Johanna Huotari

  Johanna Huotari

  Kirjoittaja on yhteiskuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta elokuun lopulla valmistuva yhteiskuntapolitiikan pääaineopiskelija. Gradussaan hän on halunnut yhdistää kiinnostuksena nuorisopolitiikkaan ja työttömien aktivointipolitiikkaan sekä yhteisöviestinnän oppiaineesta saamansa tietämykseen viestinnästä ja sosiaalisesta mediasta.

  Tutustu kirjoittajaan
  Johanna
 • Tero Huttunen

  Tero Huttunen

  Tero on työskennellyt aiemmin Verkessä projektipäällikkkönä. Teron intohimoina ovat digitaaliset pelit, varsinkin FPS-, indie- ja strategiapelit, vihreä tee, kirsikat ja inkivääri.

  Tutustu kirjoittajaan
  Tero
 • Reetta Hänninen

  Reetta Hänninen

  Olen digitaalisen nuorisotyön sydämellinen ammattilainen sekä seksuaalineuvoja, joka on löytänyt unelmiensa työpaikan Sua varten somessa -hankkeesta. Sua varten somessa on Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskuksen mahdollistama kehittämishanke, joka kehittää uusia, someen jalkautuvan nuorisotyön muotoja. Taustaorganisaatiot: Nicehearts ry, Setlementti Puijola sekä Loisto setlementti.

  TikTok: @suavarten_official

  Tutustu kirjoittajaan
  Reetta
 • Minna Ilva

  Verkessä työnkuvaani kuuluu esihenkilötehtävät, toiminnan suunnittelu ja seuranta, talous- ja sopimushallinto sekä erityisesti järjestökumppanuudet. Seuraan innolla aihepiiriimme kansainvälistä tutkimusta. Temaattisesti minua kiinnostavat erityisesti yhdenvertaisuuskysymykset. Olen valtavan innoissani kaiken sen uuden tiedon äärellä, miten digitaalisuutta ja teknologiaa käytetään luovasti, ja mitä kaikkea se mahdollistaa itseilmaisuun. Seuraan siten mielelläni käynnissä olevia kulttuurisen digitaalisen nuorisotyön projekteja.

  Tutustu kirjoittajaan
  Minna
 • Kuva Henna Immosesta

  Henna Immonen

  Olen valmistunut vuonna 2020 yhteisöpedagogiksi. Nykyisin työskentelen #DINO-hankkeessa digitaalisen nuorisotyön parissa sekä Juvan kunnan nuoriso-ohjaajana. Digitaalinen nuorisotyö on lähellä sydäntä ja uuden oppiminen kiinnostaa kovasti. Vapaa-ajalla tykkään pelata videopelejä ja lukea sarjakuvia!

  Tutustu kirjoittajaan
  Henna
 • Kuvaa Ronja Inkisestä

  Ronja Inkinen

  Olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen Järvenpään nuorisopalveluilla nuorisotyöntekijänä. Pääsen työskentelemään nuorten kanssa monissa eri toimintaympäristöissä mm. nuorisotilalla, kouluilla, verkossa sekä kansainvälisissä projekteissa.  Top 3 kiinnostuksen kohdettani ovat tällä hetkellä matkustelu, livemusa ja uusien harrastusten kokeilu. 

  Tutustu kirjoittajaan
  Ronja
 • Mika Joensuu

  Mika Joensuu

  Mika toimii Hyvinkään kaupungin Nuorisopalveluissa nuorisopäällikkönä. Hän on ollut mukana verkossa tehtävän nuorisotyön kehittämisessä sekä valtakunnallisesti että paikallisesti jo vuodesta 2005 alkaen. Mika on myös palkittu työstään nuorisotyölliseen pelitoimintaan liittyen kotimaisella Kultainen Lohikäärme ja kansainvälisellä Warhammer Heroes -tunnustuspalkinnoilla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mika