Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Kuva Ella Halmelasta

  Ella Halmela

  Elämässä kiinnostaa kirjat, puolivillainen taiteilu, kaikenlainen opiskelu ja eksistentiaalinen ihmettely. Työskentelen etsivänä nuorisotyöntekijänä ja koulutukseltani olen sosionomi. Koordinoin myös Queer Stadi -henkilöstöverkostoa kaupungin sateenkaareville työntekijöille.

  Tutustu kirjoittajaan
  Ella
 • Kukka Heiskanen

  Olen koulutukseltani kuva-artesaani, ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja sosionomi (AMK). Toimin nuorisotyöntekijänä Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalveluissa NUTUT-hankkeessa (nuorisotyö ja tukiverkot Hämeenlinnan yläkouluissa ja lukioissa 2020-2022). Olen työskennellyt nuorten parissa vuodesta 2012 ja toiminut Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyöntekijänä vuodesta 2015. Kaikenlainen taiteilu, eläimet, metsät, luonto ja kahvi on parasta!

  Tutustu kirjoittajaan
  Kukka
 • Essi Helin

  Essi Helin

  Essi työskentelee Marjan kanssa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa projektitutkijana Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskuksessa. Tavoitteena on kunnallisen nuorisotyön nopean tiedontuotannon vahvistaminen. Jos kiinnostuit havainnoista verkkonuorisotyöstä korona-aikana, ole yhteydessä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Essi
 • Minna Helynen

  Minna Helynen

  Kirjoittaja on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja (Paukkulan kasvatti) sekä sosionomi (AMK). Parhaillaan hän viimeistelee Internet- ja pelitutkimuksen maisteriopintoja Tampereen yliopistossa. Minna on työskennellyt kotimaassa ja ulkomailla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hänen tehtävänään on ollut parantaa teknisiä tukitoimintoja ja sähköisiä palveluita. Hän on koordinoinut myös seudullista nuorisotakuutoimijoiden verkkoviestinnän edistämisprojektia (Seutunuotta) sekä toiminut vuosia tieto- ja viestintätekniikan kouluttajana. Tällä hetkellä hän toimii varhaiskasvatuksen ja sosiaalipalveluiden asiakastietojärjestelmien pääkäyttäjänä Tampereen kaupungilla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Minna
 • Erkki Hentonen

  Erkki Hentonen

  Kirjoittaja on teknologiapainotteinen luokanopettaja, mielettömän hyvä gankkeri Dota 2:ssa ja entinen Trolli Holy Priesti, joka ei lukuisista yrityksistä huolimatta ole koskaan saanut Yendorin amulettia haltuunsa. Kirjoittaja työskenteli myös projektisuunnittelijana Well Played -hankkeessa Helsingin nuorisoasiainkeskuksen Pelitalolla. Harrastuksiin kuuluu kova pwnaaminen, metapeli ja taiteesta puhuminen.

  Tutustu kirjoittajaan
  Erkki
 • Sonja Hernesniemi

  Sonja Hernesniemi

  Kirjoittaja työskentelee toiminnanjohtajana Mediakasvatusseurassa. Hän pöyhi keväällä 2017 Verken kuntakyselyn tuloksia päivätyökseen. Erilaiset isot ja pienet tarinat ovat hänelle alituinen innoituksen kohde.

  Tutustu kirjoittajaan
  Sonja
 • Lauri Hietajärvi
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Lauri Hietajärvi

  Olen kasvatuspsykologian tutkijatohtori Helsingin yliopistossa, ja työskentelen tutkijana Suomen Akatemian ”#Agents – Nuorten toimijuus sosiaalisessa mediassa” –hankkeessa. Toimin lisäksi vuonna 2020 tiedeasiantuntijana Tiedeneuvontahanke Sofin ilmiökarttaprojektissa ”Digitaalisen median vaikutukset lapsiin, nuoriin ja ikäihmisiin”. Tutkimukseni käsittelee muun muassa nuorten mediankäyttöä, opiskelua ja hyvinvointia eri näkökulmista.

  Tutustu kirjoittajaan
  Lauri
 • Meri-Anna Hintsala

  Meri-Anna Hintsala

  Kirjoittaja on TM, Helsingin yliopiston tohtorikoulutettava ja viestintäasioiden kanssa työskentelevä pappi. Hänen tutkimuksensa ovat käsitelleet ja käsittelevät sosiaalista mediaa, sukupuolta ja uskontoa. Työkseen Meri-Anna myös kirjoittaa kolumneja ja blogitekstejä, luennoi laajasti uskonnon, sukupuolen ja digitaalisen median asioista sekä kehittää mielellään kaikenlaista uutta. Vapaa-aikaan Meri-Anna juoksee poluilla, lukee ja tekee käsitöitä sekä keskittyy kaiken maailman kauniiseen ja hyvään.

  Tutustu kirjoittajaan
  Meri-Anna
 • Mikko Holm

  Mikko Holm

  Kirjoittaja on koulutukseltaan filosofian maisteri ja työskentelee nettinuorisotyöntekijänä Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimessa. Uteliaisuuden kohteina hänellä ovat kuvataide ja käsityöt, kaupungit, ihmiset ja digitaalinen kulttuuri. Mikko pitää jalanjäljistä ja laitureista, sekä uskoo lappeenrantalaisena vakaasti siihen, että oikea rieska on muodoltaan pullea.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mikko