Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Lauri Hietajärvi
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Lauri Hietajärvi

  Olen kasvatuspsykologian tutkijatohtori Helsingin yliopistossa, ja työskentelen tutkijana Suomen Akatemian ”#Agents – Nuorten toimijuus sosiaalisessa mediassa” –hankkeessa. Toimin lisäksi vuonna 2020 tiedeasiantuntijana Tiedeneuvontahanke Sofin ilmiökarttaprojektissa ”Digitaalisen median vaikutukset lapsiin, nuoriin ja ikäihmisiin”. Tutkimukseni käsittelee muun muassa nuorten mediankäyttöä, opiskelua ja hyvinvointia eri näkökulmista.

  Tutustu kirjoittajaan
  Lauri
 • Meri-Anna Hintsala

  Meri-Anna Hintsala

  Kirjoittaja on TM, Helsingin yliopiston tohtorikoulutettava ja viestintäasioiden kanssa työskentelevä pappi. Hänen tutkimuksensa ovat käsitelleet ja käsittelevät sosiaalista mediaa, sukupuolta ja uskontoa. Työkseen Meri-Anna myös kirjoittaa kolumneja ja blogitekstejä, luennoi laajasti uskonnon, sukupuolen ja digitaalisen median asioista sekä kehittää mielellään kaikenlaista uutta. Vapaa-aikaan Meri-Anna juoksee poluilla, lukee ja tekee käsitöitä sekä keskittyy kaiken maailman kauniiseen ja hyvään.

  Tutustu kirjoittajaan
  Meri-Anna
 • Mikko Holm

  Mikko Holm

  Kirjoittaja on koulutukseltaan filosofian maisteri ja työskentelee nettinuorisotyöntekijänä Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimessa. Uteliaisuuden kohteina hänellä ovat kuvataide ja käsityöt, kaupungit, ihmiset ja digitaalinen kulttuuri. Mikko pitää jalanjäljistä ja laitureista, sekä uskoo lappeenrantalaisena vakaasti siihen, että oikea rieska on muodoltaan pullea.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mikko
 • Essi Holopainen

  Essi Holopainen

  Olen vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri ja pesunkestävä sosiologi Helsingin yliopistolta. Erikoistuin opinnoissani nuorisotutkimukseen ja sukupuolentutkimukseen, jotka antoivat hyvän pohjan Tinderin käyttöä käsittelevälle gradulleni. Tällä hetkellä työskentelen tietoasiantuntijana nuorisojärjestössä ja suunnittelen jatko-opintojen aloittamista. Haluaisin väitöskirjassani käsitellä nuoruuden, seksuaalisuuden, ihmissuhteiden ja teknologian teemoja sekä niiden risteämiä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Essi
 • Laura Huhta

  Laura Huhta

  Laura on nuoriso-ohjaaja Oulun Myllyojan nuorisotalolta. TikTokin kokenut konkari ja tanssien opettaja. TikTok: Mylenuokkari

  Tutustu kirjoittajaan
  Laura
 • Johanna Huotari

  Johanna Huotari

  Kirjoittaja on yhteiskuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta elokuun lopulla valmistuva yhteiskuntapolitiikan pääaineopiskelija. Gradussaan hän on halunnut yhdistää kiinnostuksena nuorisopolitiikkaan ja työttömien aktivointipolitiikkaan sekä yhteisöviestinnän oppiaineesta saamansa tietämykseen viestinnästä ja sosiaalisesta mediasta.

  Tutustu kirjoittajaan
  Johanna
 • Tero Huttunen

  Tero Huttunen

  Tero on työskennellyt aiemmin Verkessä projektipäällikkkönä. Teron intohimoina ovat digitaaliset pelit, varsinkin FPS-, indie- ja strategiapelit, vihreä tee, kirsikat ja inkivääri.

  Tutustu kirjoittajaan
  Tero
 • Katrina Hämäläinen

  Nimi on Kati, ikää 21-vuotta ja työskentelen media-alan oppisopimuksella viestintätehtävissä YAD ry:llä (Youth Against Drugs ry). Järjestössä olen hommia tehnyt vuodesta 2020 mm. työkokeilussa, vapaaehtoistyön koordinaattorina ja vapaaehtoisena. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kuva-artesaani valokuvaamisen osaamisalalta, joten kameran ja Photoshopin kanssa tulee touhuiltua aikas paljon. Muita mielenkiinnon kohteita on videokuvaus, lukeminen ja kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, striimihommelit, kaikenlaisen turhan tiedon etsintä ja skeittaaminen.

  Tutustu kirjoittajaan
  Katrina
 • Reetta Hänninen

  Reetta Hänninen

  Olen digitaalisen nuorisotyön sydämellinen ammattilainen sekä seksuaalineuvoja, joka on löytänyt unelmiensa työpaikan Sua varten somessa -hankkeesta. Sua varten somessa on Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskuksen mahdollistama kehittämishanke, joka kehittää uusia, someen jalkautuvan nuorisotyön muotoja. Taustaorganisaatiot: Nicehearts ry, Setlementti Puijola sekä Loisto setlementti.

  TikTok: @suavarten_official

  Tutustu kirjoittajaan
  Reetta