Blogi somecast 24.03.2020

somecast

Ajatuksia hymiöiden takaa. Ajankohtaispodcast, teemoina sosiaalinen media, teknologia sekä nuorisotyö.

Profiiliin →

Rovaniemen nuorisopalvelut – Muutoksen tiellä -podcast

Korona ei pysäytä nuorisotyötä Rovaniemellä. Muutoksen tiellä -sarjan toisessa jaksossa haastatellaan nuorisopalvelujen esimiestä, Nella Sepänheimoa. Hän kertoo jaksossa, miten Rovaniemellä reagoitiin yllättäviin koronauutisiin. Nella tunnustaa podcastissa, että hänelle digitaalinen maailma on varsin vierasta, eikä hänellä itsellään ollut suoria ratkaisuja asioihin. Hän kuitenkin luotti Rovaniemen osaaviin työntekijöihin. Jakson keskiöön nouseekin työntekijöihin kohdistuvan luottamuksen ja vastuun antamisen tärkeys.

Rovaniemellä luotiin suunnitelma verkkoon siirtymisestä käytännössä puolen päivän aikana maanantaina 16.3.2020. Millaista toimintaa verkkoon siirtyi ja miten se käytännössä tapahtui? Toimintaa suunniteltiin samalla myös niin, että muutkin kaupungin toimijat voivat hyödyntää esimerkiksi nuorisotoimen striimausosaamista. Laita jakso siis kuunteluun ja saat varmasti vinkkejä myös omaan toimintaasi.

Jakso on nauhoitettu 19.3.2020

Löydät kaikki jaksot tallenteina Soundcloud-palvelusta. Voit myös tilata ohjelman Apple Podcasts– Google Podcast-, Spotify– ja Soundcloud-palveluista.

Vamos - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 02.04.2020

Espoonlahden seurakunta - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 01.04.2020

Turun Tyttöjen Talo - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 31.03.2020
Lisää blogeja →

somecast