Blogi somecast 27.03.2020

somecast

Ajatuksia hymiöiden takaa. Ajankohtaispodcast, teemoina sosiaalinen media, teknologia sekä nuorisotyö.

Profiiliin →

Icehearts – Muutoksen tiellä -podcast

Viikon viimeisessä Muutoksen tiellä -podcastin jaksossa kuullaan Iceheartsin koulutuspäällikkö Miika Niemelän haastattelu. Lasten ja nuorten syrjäytymistä ehkäisevä järjestö Icehearts on sopeuttanut poikkeustilanteessa toimintaansa muiden tavoin ja siirtänyt palveluita verkkoon. Toiminnan keskiössä on edelleen tuttuun tapaan kohtaaminen ja henkilökohtaisuus. Miten verkossa voidaan ottaa henkilökohtaisuus huomioon? Jaksossa Miika antaa omat vinkkinsä henkilökohtaisuuden ylläpitämiseen verkossa.

Miikan puheissa korostuu vuorovaikutuksen tärkeys. Erityinen huoli on noussu niistä lapsista, nuorista ja perheistä, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa. Miten tuetaan hankalassa asemassa olevia perheitä ja nuoria? Miika rohkaisee kaikkia toimimaan omalla persoonallisella otteellaan ja etsimään erityisesti niitä, jotka ovat erityisen haavoittuvaisia.

Podcast on nauhoitettu 20.3.2020

Löydät kaikki jaksot tallenteina Soundcloud-palvelusta. Voit myös tilata ohjelman Apple Podcasts– Google Podcast-, Spotify– ja Soundcloud-palveluista.

Vamos - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 02.04.2020

Espoonlahden seurakunta - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 01.04.2020

Turun Tyttöjen Talo - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 31.03.2020
Lisää blogeja →

somecast