Blogi somecast 25.03.2020

somecast

Ajatuksia hymiöiden takaa. Ajankohtaispodcast, teemoina sosiaalinen media, teknologia sekä nuorisotyö.

Profiiliin →

Hyvinkään nuorisopalvelut – Muutoksen teillä -podcast

Uudessa Muutoksen tiellä- jaksossa sukelletaan Hyvinkään kaupungin nuorisotyöhön. Hyvinkäällä muutoksiin oli varauduttu digitaalisen nuorisotyön toimintamallissa, joka tehtiin jo viime vuonna. Tämä malli tulikin tarpeeseen, kun kävi ilmi, että toiminta tulee siirtämään kokonaan verkkoon. Hyvinkään kaupungin nuorisopäällikkö Mika Joensuu kertoo jaksossa miten he olivat varmistaneet jo hyvissä ajoin, että kaikki työntekijät osaavat käyttää tarvittavia sovelluksia ja työvälineitä. Kun ensimmäiset tiedot koronaviruksen leviämisestä tulivat ajankohtaiseksi tehtiin Hyvinkäällä suunnitelma miten toimia ja miten reagoidaan, jos tilanne pahenee.

Mika Joensuu kertoo podcastissa myös miten nuoret ovat ottaneet uudet palvelut vastaan ja miten heitä on tavoitettu. Mika käy lisäksi läpi esimiehen roolia poikkeustilanteissa ja avaa miten työntekijöitä voi tukea mahdollisimman hyvin. Tärkeäksi seikaksi nousevat erilaiset verkostot sekä työntekijän että esimiehen näkökulmasta.

Haastattelu on nauhoitettu 19.3.2020

Löydät kaikki jaksot tallenteina Soundcloud-palvelusta. Voit myös tilata ohjelman Apple Podcasts– Google Podcast-, Spotify– ja Soundcloud-palveluista.

Vamos - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 02.04.2020

Espoonlahden seurakunta - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 01.04.2020

Turun Tyttöjen Talo - Muutoksen tiellä -podcast

somecast / 31.03.2020
Lisää blogeja →

somecast